Brisanje naloga

Trajno briše tvoj Perqon nalog i sve lične podatke.

Kada potvrdiš brisanje, sa Perqon servera trajno se brišu:

Anonimizovani podaci o fiskalnim računima ostaju zbog poreskih i računovodstvenih obaveza, kako je opisano u politici privatnosti.

Ova akcija je nepovratna.